Laatste update : /fotoserie -2021 /fotoseries-2019 / 2018-fotoseries /          

Wijk bij Duurstede

03-08-2013 Even op de koffie

Het onverwachte komt meestal snel. Zo zit je met kinders en kleinkinders op het strand van de 2e Maasvlakte en voor je het weet bij je cyberneef Jerommeke aan de koffie.

Vanwege het mooie weer waren de kids en kleinkids uit Houten te logeren en die gingen op zaterdagmiddag even naar Houten op en neer om nog wat spulletjes te halen zodat ze nog wat langer konden blijven en van het mooie strandweer konden genieten Deze rit greep ik dus met open armen aan om mijn cyberneef te bezoeken die in Wijk bij Duurstede woont. Toevallig was hij ook thuis op die middag. We hebben even bijgekletst en uiteraard van een heerlijk bakkie koffie met cake genoten. Heel erg gezellig! Zou eigenlijk wat vaker moeten gebeuren, want over computers enzo raken we zelden uitgepraat.

Zoonlief is me later op de middag weer op komen halen en heeft  gelijk ook laten zien hoe mooi de omgeving is tussen Houten en Wijk bij Duurstede. Toevallig kon ik ook de Henry Dunant nog spotten die voorbij voer op de Lek. Al met al weer een heel leuke gezellige middag. 

Uiteraard heb ik ook nog wat foto's gemaakt.

2011. Mattie's website
Joomla template by TG