Laatste update : /fotoserie -2021 /fotoseries-2019 / 2018-fotoseries /          

Jason Donovan in Amsterdam

De musical Priscilla Queen of the Desert 

Toen ik het bericht las dat Jason Donovan naar Amsterdam zou komen met de musical Priscilla Queen of the Desert begon er toch iets te kriebelen. Zou dit mijn kans worden om Jason in levende lijve te ontmoeten en misschien ook nog met hem op de foto bewaarheid worden????

Kaarten gereserveerd voor een rondleiding door Carré  en de musical op 14-11-2015. Op die zaterdagmorgen vroeg met de auto vertrokken vanuit Rozenburg naar Amsterdam. Daar met trein en metro naar hartje Amsterdam. Tegen een uur of elf waren we bij Carré waar we op dat tijdstip helaas geen kopje koffie konden drinken voor de rondleiding begon. (minpuntje voor zo'n theater). 

Na de rondleiding was het ruim een uur  wachten tot Jason Donovan op zijn mountainbike arriveerde bij de artiesten ingang. Op de foto's is te zien dat ik niet de enigste fan was. Jason nam alle tijd voor een foto en ook een gesprek met de andere fans. Aardig, vriendelijk en zo  gewoon ;-) Een wereldgozer! Mijn dag kon niet meer stuk!

 

Daarna eerst maar eens wat gaan eten en koffie drinken, daar waren we wel aan toe! Toen weer terug naar Carré voor de musical. Helaas was het voor mij toch allemaal wel erg vermoeiend. Vandaar dat we in de pauze van de musical naar huis zijn gegaan. Wie weet komt er ooit nog een dvd te koop van DIE musical met Jason in de hoofdrol! Al met al een dag om nooit te vergeten!!  

 

 

2011. Mattie's website
Joomla template by TG