Laatste update : /fotoserie -2021 /fotoseries-2019 / 2018-fotoseries /          

Oasis of the Seas

30 -09-2014 Oasis of the Seas bij Rozenburg

Op maandagavond 30 september 2014 voer even na middernacht het grootste cruiseschip ter wereld voorbij Rozenburg. Deze keer had  ik de kans gekregen om vanaf een flatgebouw  aan de boulevard (zes hoog) foto's te maken. Zonder statief blijft het toch nog moeilijk om in het donker een varend object  vast te leggen. Maar goed, ik ben en blijf een amateurtje en heb het toch geprobeerd.

 Oktober 2014 in het dok bij Keppel/Verolme 

Het weekend daarna ben ik op 4  oktober langs de Waterweg bij Vlaardingen wat foto's gaan maken, jammer dat de zon ons toen in de steek liet. De foto's zijn wel op een behoorlijk afstand gemaakt, maar zelf ben ik er wel content mee.

En de dag erna op 5 oktober bij het dok van Keppel/Verolme in de Botlek wezen kijken en  ja jullie raden het al, weer foto's gemaakt. Het is en blijft een prachtig gezicht zo'n groot schip en zo dichtbij!! Wat woon ik toch in een uniek stukje Nederland!

Op 11 oktober ben ik samen met mijn oudste zoon en kleindochter in de avond nog een keer naar Keppel/Verolme geweest om nog enkele foto's te maken. Dat geeft toch weer een ander gezicht van het schip dan overdag.

Op 14 oktober vertrekt het schip weer dan hoop ik nog wat plaatjes te schieten of eventueel een klein filmpje te maken. Maar als dat allemaal lukt zien jullie dat hier wel weer verschijnen.

Klik hier voor de filmpjes die ik heb gemaakt 

 


 

2011. Mattie's website
Joomla template by TG