Laatste update : /fotoserie -2021 /fotoseries-2019 / 2018-fotoseries /          

Wie ben ik

Hier  wat info over mijzelf


Geboren in Vlissingen en mijn jeugd doorgebracht in Koudekerke. Zoals de meesten wel weten liggen die plaatsen in de mooie provincie Zeeland. In Middelburg de *Spinazieacademie* met goed resultaat doorlopen. Hahaha, koken is nog steeds geen hobby van mij, maar breien heb ik er ook geleerd en dat doe ik nog met veel plezier!  Inmiddels liggen mijn jeugdjaren al in een redelijk ver verleden.

Na mijn schooltijd twee banen gehad van mijn 14de  tot  mijn 22ste jaar ,op m'n 20ste getrouwd en daarna  ben ik huisvrouw en moeder geworden. Drie kinderen gekregen, twee jongens en een meisje. Inmiddels zijn die ook volwassen en het huis uit. Ook zijn er al vier  kleinkinderen.

Sinds 1995 is mijn grootste hobby, of moet ik het verslaving noemen Cool de computer en internet en alles wat daarmee samenhangt. In de begin jaren was dat echt een ontdekkingsreis. Van vele studenten en syssteembeheerders die ik via het chatprogramma IRC heb leren kennen, heb ik al spelenderwijs heel veel geleerd. Nog steeds zijn er ook IRL contacten vanuit die begin jaren. Bij deze nog eens mijn dank daarvoor.

Dit was het voor dit moment, wie weet vertel ik later nog wel meer over mezelf

2011. Mattie's website
Joomla template by TG